nieuws

Van IJzendoorn begint eigen bakkerij

Nieuws

GROESBEEK – Hans van IJzendoorn bakt vanaf vrijdag 9 november dagelijks vers brood in zijn nieuwe warme bakkerij in Groesbeek. Het bekende dorp krijgt daarmee weer de beschikking over volop vers brood.

Van IJzendoorn begint eigen bakkerij

GROESBEEK – Hans van IJzendoorn bakt vanaf vrijdag 9 november dagelijks vers brood in zijn nieuwe warme bakkerij in Groesbeek. Het bekende dorp krijgt daarmee weer de beschikking over volop vers brood.
 

Dat meldt De Gelderlander. Jarenlang exploiteerden Piet en Nel Claassen hier een brood- en banketbakkerij. toen zij hun zaak vorig jaar sloten, kwam er een vestiging van de nieuwe keten Bread ‘N Break. Deze kreeg echter al snel te maken met problemen, waardoor de winkels de deuren moesten sluiten.
Sindsdien staat het pand leeg. Hans van IJzendoorn werkte jarenlang bij zijn vader in het kerkdorp De Horst. ‘Het kan natuurlijk niet zo zijn dat mensen in een dorp als Groesbeek in de auto moeten stappen om elders dagvers brood en banket te kunnen kopen’, zegt Van IJzendoorn. Hij heeft zich aangesloten bij het gilde van de Echte Bakkers en gaat als Echte Bakker Hans door het leven.
 
 
Reageer op dit artikel