nieuws

Van de Maale: goede toekomst verzekerd

Nieuws

BAKKERSWERELD – Volgens klanten van de Zeeuwse Bakkerij Van de Maale in Rilland, is een goede toekomst voor dit bedrijf verzekerd.

BAKKERSWERELD – Volgens klanten van de Zeeuwse Bakkerij Van de Maale in Rilland, is een goede toekomst voor dit bedrijf verzekerd.
 

Tegelijk met de viering van het 45 jarig jubileum werd de bakker namelijk ook vader van zoon Pim. ‘Klanten feliciteren me met het jubileum van de bakkerij en ze zeggen er direct bij dat ze zo blij zijn dat er nu een bakker in het dorp blijft!, zo lacht de eigenaar. Zelf wil hij echter nog geen voorbarige conclusies trekken. Tijdens het jubileumfeest trakteerde de bakker de klanten wel op geboortekoeken en blauwe slagroomsoesjes.
 
Overleven
‘Het is best bijzonder hoor, dat Rilland nog een eigen bakkerij heeft,’ zo vervolgt Van de Maale. Alleen van de consumenten hier kan ik niet leven. Gelukkig heb ik veel derde kanaal in Brabant. Jong publiek zie ik hier door de week in de winkel helaas maar weinig. Op zaterdag wel.’
 
 

Reageer op dit artikel