nieuws

Tassenactie met biologisch brood

Nieuws

BAKKERSWERELD – De natuurvoedingswinkels lanceren van 19 juni tot en met 2 juli een speciale actie, waarbij bij 1,2 miljoen huishoudens een lege tas op de deurmat valt, die bij de natuurvoedingswinkels kan worden gevuld met vijf biologische producten voor vijf euro. Brood is een van de producten.

BAKKERSWERELD – De natuurvoedingswinkels lanceren van 19 juni tot en met 2 juli een speciale actie, waarbij bij 1,2 miljoen huishoudens een lege tas op de deurmat valt, die bij de natuurvoedingswinkels kan worden gevuld met vijf biologische producten voor vijf euro. Brood is een van de producten.
 

In totaal doen 120 aangesloten winkels mee aan de landelijke tassencampagne. De producten die samen voor vijf euro worden aangeboden zijn Ekoland frisdrank, Biovers aardappelen, vanilleyoghurt van Zuiver Zuivel, de nieuwe potato snacks van Molenaartje en een biologisch Waldbrood. Om herhaalbezoek te stimuleren reiken de deelnemende winkeliers bij aankoop van de tas bovendien nog een set waardebonnen uit voor een kennismakingskorting van 25 procent op nog twaalf andere biologische producten
 
 

Reageer op dit artikel