nieuws

’t Stoepje wil eigen dorpswinkels openen

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkerij ’t Stoepje wil de komende jaren 120 brood- en banketwinkels openen in dorpen in Nederland.

’t Stoepje wil eigen dorpswinkels openen

BAKKERSWERELD – Bakkerij ’t Stoepje wil de komende jaren 120 brood- en banketwinkels openen in dorpen in Nederland.
 

Dit heeft Peter Beukers de kersverse eigenaar en directeur van ’t Stoepje gezegd.
Komend jaar wil het bedrijf de eerste vestiging openen. ’t Stoepje wil zich alleen vestigen in kleinere plaatsen. Hiermee wil het bedrijf de leefbaarheid in de kernen vergroten en profiteren van het feit dat veelal geen concurrentie in de plaats aanwezig is. Inwoners moeten in die plaatsen voor brood en banket naar de supermarkt of bakker in omliggende dorpen of steden rijden.
De bakkerswinkels zullen net als de marktkramen worden geëxploiteerd door franchisenemers. ‘In veel gehuchten is geen warme bakker en ook geen markt waarop onze kramen staan. Dat is een gat in de markt’, aldus Beukers.
 
Bakkerswereld publiceert op 13 juli een uitgebreid interview met Peter Beukers van ’t Stoepje.
 

Reageer op dit artikel