nieuws

Slagerij Harmsen Slagerij van het Jaar

Nieuws

BAKKERSWERELD – Keurslagerij Harmsen uit Diepenveen is dinsdagavond 16 mei winnaar geworden van de landelijke competitie ‘Slagerij van het Jaar’. Het is de negende keer dat de titel Slagerij van het Jaar werd uitgereikt.

Slagerij Harmsen Slagerij van het Jaar

BAKKERSWERELD – Keurslagerij Harmsen uit Diepenveen is dinsdagavond 16 mei winnaar geworden van de landelijke competitie ‘Slagerij van het Jaar’. Het is de negende keer dat de titel Slagerij van het Jaar werd uitgereikt.
 

De Keurslagerij van Gert en Betty Harmsen en hun zoon Toine behaalde een puntenaantal van 9,52. Tweede werd, voor de derde keer, Keurslagerij Van der Meer uit Roelofarendsveen met 9,26 punten. Culinaire Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen werd derde met 9,09 punten. Op de foto staat Betty Harmsen met een slagroomtaart gemaakt door Eric van Otten. Deze Bakkerij van het Jaar 2006 maakte de taart in opdracht van een van de toeleveranciers van Harmsen.
 
Jury
De deelnemende slagerijen zijn beoordeeld op een groot aantal onderdelen, zoals presentatie, assortiment, hygiëne en beheer, personeelsbeleid, service, reclame, promotie en ondernemerschap. Ook heeft er een consumentenonderzoek plaatsgevonden, evenals een bacteriologisch onderzoek van een aantal slagersproducten. De acht genomineerden voor de titel kwamen via een voorronde in de finale terecht.
 
De uitslag
1. Keurslagerij Harmsen, Diepenveen 9,52 punten
2. Keurslagerij Van der Meer, Roelofarendsveen 9,26 punten
3. Culinair Slagerij Wapenaar, Vlaardingen 9,09 punten
4. Meggie en Loek, Simpelveld 9,08 punten
5. Chateaubriand, Heemstede 9,06 punten
5. Keurslagerij Van der Geest 9,06 punten
7. Keurslagerij Joosten, Barneveld 9,02 punten
8. Slagerij Wout van de Veen, Ederveen 8,96 punten
 

Reageer op dit artikel