nieuws

Promotiepop gestolen bij Zuidam

Nieuws

BAKKERSWERELD – Banketbakkerij Zuidam hoopt via de publiciteit een gestolen bakkerspop terug te krijgen.

BAKKERSWERELD – Banketbakkerij Zuidam hoopt via de publiciteit een gestolen bakkerspop terug te krijgen.

De twee meter hoge pop van polyester met onderaan een loden plaat, werd vier maart gestolen voor de winkel in Ermelo. Een medewerker vertelt: ‘Het ding woog honderd kilo. We hebben hem geleend van een collega uit Assen. We balen er flink van.’
Banketbakkerij Zuidam heeft vestigingen in Ermelo en Harderwijk. De pop moest de aandacht van het publiek en de toeristen op de winkel in Ermelo vestigen. De waarde van de pop is ongeveer duizend euro. De pop is zonder dat het iemand is opgevallen in de nachtelijke uren ontvreemd. Mede-eigenaar Laurens Nieuwenhuizen is bang dat hij de pop nooit meer terugkrijgt. ‘Ik denk dat er wel handel voor is’, zegt hij. Hij hoopt dat publiciteit helpt bij de speurtocht naar de twee meter grote bakkerspop.
 
 

Reageer op dit artikel