nieuws

Promotiedag stofarme werkplek

Nieuws

BAKKERSWERELD – ‘Blij met Stofvrij’ en de vakbonden FNV Bondgenoten en CNV bedrijvenbond houden op zaterdag 22 april een dag die in het teken staat van een gezonde, stofvrije werkplek.

Promotiedag stofarme werkplek

BAKKERSWERELD – ‘Blij met Stofvrij’ en de vakbonden FNV Bondgenoten en CNV bedrijvenbond houden op zaterdag 22 april een dag die in het teken staat van een gezonde, stofvrije werkplek.
 

De dag wordt gehouden in Walibi World in Biddinghuizen. De dag is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de bakkerij, maalindustrie en de bakkerijgrondstoffenindustrie, zowel ondernemers als medewerkers. De bezoekers krijgen een informatief (theater)programma voorgeschoteld, ze kunnen een informatiemarkt met onder meer demonstraties van stofafzuiging en werken met stuifvrije grondstoffen bezoeken en er is uitleg over de nieuwe pensioenregeling. Vervolgens kunnen bezoekers met een (gratis) toegangskaartje naar het attractiepark Walibi World. Ondernemers en medewerkers krijgen een persoonlijke uitnodiging. Gebeurt dit niet, neem dan contact op met het Productschap, ‘Blij met Stofvrij’ tel. (070) 370 83 22 of via e-mail arbeid@hpa.agro.nl. Dit geldt ook voor toeleveranciers die op de informatiemarkt willen staan met hun producten die bijdragen aan een stofarme of stofvrije werkplek. Zie ook de website www.blijmetstofvrij.nl waar meer te lezen is over deze campagne.
 

Reageer op dit artikel