nieuws

Peter Beukers nieuwe eigenaar ’t Stoepje

Nieuws

BAKKERSWERELD – Marktbakker ’t Stoepje uit Spakenburg is verkocht. Een betrouwbare bron wijst Peter Beukers aan als één van de kopers.

Peter Beukers nieuwe eigenaar ’t Stoepje

BAKKERSWERELD – Marktbakker ’t Stoepje uit Spakenburg is verkocht. Een betrouwbare bron wijst Peter Beukers aan als één van de kopers.
 

Beukers wilde niet ingaan op het nieuws. Hij is sinds 1996 directeur van het bakkersbedrijf. ’t Stoepje is in 1979 opgericht door Jan de Graaf. Na een paar samenwerkingsverbanden te hebben gehad met enkele andere bakkersbedrijven behoort de marktbakker sinds 2000 tot de Market Food Group, de Nederlandse tak van het Duitse Kamps dat weer onderdeel is van het Italiaanse Barilla. ’t Stoepje werkt met ruim honderd franchisenemers die samen op meer dan negenhonderd markten in Nederland staan. Sinds 2002 is het bedrijf ook actief in België
 
 

Reageer op dit artikel