nieuws

Paul Berntsen is Baas van het Jaar

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkerondernemer Paul Berntsen uit Didam is woensdag 29 maart uitgeroepen tot Baas van het Jaar. Een landelijke wedstrijd van uitzendbureau Unique en TNO Kwaliteit van Leven.

Paul Berntsen is Baas van het Jaar

BAKKERSWERELD – Bakkerondernemer Paul Berntsen uit Didam is woensdag 29 maart uitgeroepen tot Baas van het Jaar. Een landelijke wedstrijd van uitzendbureau Unique en TNO Kwaliteit van Leven.

De jury over de winnaar: ‘Kampioensbakker Paul Berntsen dankt zijn uitverkiezing vooral aan de balans die hij heeft tussen people management en het zakelijke instinct. Daarnaast staat hij enthousiast tussen zijn werknemers. Paul Berntsen is maar wat trots op zijn prijs. ‘Maar ik heb eerst mijn medewerkers gefeliciteerd. Dankzij hen heb ik deze prijs. Dankzij hen heb ik een mooi bedrijf. Dat ik als kleine ondernemer deze landelijke verkiezing kan winnen, daar ben ik echt onvoorstelbaar trots op. Dat bewijst dat ook kleine ondernemers professioneel ondernemen. Als Kampioensbakker gaan we dan ook op volle kracht door met ondernemen en met bakken!’ De prijsuitreiking vond plaats op 29 maart in de Jaarbeurs Utrecht, in de week van de ondernemer.
 

Reageer op dit artikel