nieuws

Oproep deelname Schoolontbijt

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkers kunnen zich vanaf nu opgeven voor het Nationaal Schoolontbijt. Het ontbijt wordt in dezelfde week verzorgd als de Week van het Brood, namelijk van 30 oktober tot en met 4 november.

Oproep deelname Schoolontbijt

BAKKERSWERELD – Bakkers kunnen zich vanaf nu opgeven voor het Nationaal Schoolontbijt. Het ontbijt wordt in dezelfde week verzorgd als de Week van het Brood, namelijk van 30 oktober tot en met 4 november.
 

Stichting Bakkerij Imago, initiatiefnemer van het Nationaal Schoolontbijt, zal samen met het Voorlichtingsbureau Brood voor vijftienhonderd basisscholen een schoolontbijt verzorgen. Om er een succesvol ontbijtfestijn van te maken hebben de organisatoren de medewerking nodig van bakkerijen (zowel mkb als industrie). Enthousiaste bakkers kunnen zich inschrijven via de site www.schoolontbijt.nl
 
Geen minimum
Geïnteresseerde bakkers kunnen zich eventueel aanmelden met een voorkeur voor een school. Inschrijving kan tot eind juni, maar volgorde van inschrijving is bepalend. Bakkers kunnen zich met meerdere vestigingen inschrijven. Belangrijk verschil met vorig jaar is dat er geen minimum aantal scholen beleverd hoeft te worden. Vorig jaar lag de grens op minimaal vijf scholen, nu kan een bakker zich aanmelden voor een school. Een paar weken van tevoren krijgt de bakker het aantal benodigde ontbijtpakketten. De bakker moet de pakketten op de dag van levering aan de school aanvullen met vers(e) brood(jes). Hij is ook de persoon die de ontbijtpakketten aflevert. Op deze manier geeft de bakker ‘gezicht’ aan een activiteit die op enthousiasme en sympathie kan rekenen bij de kinderen, leerkrachten en ouders.
 

Reageer op dit artikel