nieuws

Noordkopbakker bekijken nieuwe bakkerij Stevers

Nieuws

BAKKERSWERELD – In de nieuwe bakkerij van Eric enJoke Stevers en hun zoon Michel in Zwaagdijk-Oost is een bijeenkomst geweest van de Noordkop bakkers en hun medewerkers.

Noordkopbakker bekijken nieuwe bakkerij Stevers

BAKKERSWERELD – In de nieuwe bakkerij van Eric enJoke Stevers en hun zoon Michel in Zwaagdijk-Oost is een bijeenkomst geweest van de Noordkop bakkers en hun medewerkers.
 

Dit is een samenwerkingsverband van bakkers uit de kop van Noord-Holland. Naast het bekijken van de nieuwe bakkerij gaf Callebaut een chocolade demonstratie. De bakkerij van de familie Stevers is sinds eind 2005 in bedrijf. De nieuwe locatie, los van de winkel is maar liefst 900 vierkante meter. Gebouwd op de groei, zo zei de familie eerder in Bakkerswereld. De firma Callebaut heeft ’s middags een demonstratie/workshop gegeven voor de aanwezige bakkers. Joke Stevers vertelt: ‘Wij mochten kindereieren maken voor Pasen, bonbons en truffels. Vooral de kindereieren vonden we erg origineel, gewoon twee schaaltjes op elkaar en dan versieren met spekjes, kindersnoep en paasversierselen. Daar kan iedereen iets mee doen in de eigen bakkerij.’

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reageer op dit artikel