nieuws

Nieuwe Super de Boer: brood in luxe houten kast

Nieuws

BAKKERSWERELD – De nieuwste Super de Boer in Hardenberg heeft meer dan een facelift ondergaan. De uitstraling van de winkel is luxe. Brood wordt bijvoorbeeld gepresenteerd in een luxe, houten kastenwand.

Nieuwe Super de Boer: brood in luxe houten kast

BAKKERSWERELD – De nieuwste Super de Boer in Hardenberg heeft meer dan een facelift ondergaan. De uitstraling van de winkel is luxe. Brood wordt bijvoorbeeld gepresenteerd in een luxe, houten kastenwand.
 

Supermarktorganisatie Laurus slaat met Super de Boer een nieuwe weg in. De nieuwe supermarkt in Hardenberg zoekt met een uitgebreid versassortiment de bovenkant van de markt op. Ook de broodpresentatie is grondig aangepakt. De vernieuwde broodafdeling in Hardenberg is in drie delen gesplitst. Het fabrieksbrood wordt in kratten gepresenteerd.
 
Brood dat in de winkel wordt afgebakken ligt op het gewone schap en het luxe brood in een fraaie houten kastenwand. In de kastenwand ligt bijvoorbeeld het luxe Oerbrood en Pain de la Forêt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De luxe broodpresentatie bij Super de Boer in Hardenberg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tekst: Henri Maarse, Distrifood
Foto’s: Ronald Hissink
 
 

Reageer op dit artikel