nieuws

Nederlander wil betalen voor gezond eten

Nieuws

BAKKERSWERELD – Vier op de vijf Nederlanders hebben behoefte aan levensmiddelen vol gezonde ingrediënten. Ook zijn zij bereid hiervoor meer te betalen.

Nederlander wil betalen voor gezond eten

BAKKERSWERELD – Vier op de vijf Nederlanders hebben behoefte aan levensmiddelen vol gezonde ingrediënten. Ook zijn zij bereid hiervoor meer te betalen.
 

Dat schrijft De Telegraaf op basis van een uitgebreid onderzoek van het Erasmus Food Management Instituut (EFMI) in opdracht van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL). De koelverse fruitsappen, drankjes met extra vitamine en light-producten vliegen het supermarktschap uit. ‘Het afgelopen jaar is er heel veel veranderd in het eetgedrag van de consument. Dat komt ook, omdat er van alles aan is gedaan om gezonde voeding lekkerder te maken’, zegt Sija de Jong van het CBL.
 

Reageer op dit artikel