nieuws

Nationale Proson Test van start

Nieuws

BAKKERSWERELD – De Nationale Proson Test van Sonneveld is in de nacht van 28 februari op 1 maart van start gegaan. De eerste Proson Testbakker was Echte Bakker Van der Woerd uit Doorn.

Nationale Proson Test van start

BAKKERSWERELD – De Nationale Proson Test van Sonneveld is in de nacht van 28 februari op 1 maart van start gegaan. De eerste Proson Testbakker was Echte Bakker Van der Woerd uit Doorn.
 

Van der Woerd is bezocht door Hiljo Hillebrand, proefbakker bij Sonneveld. Tweehonderd bakkers hebben zich aangemeld voor de test, waaruit 87 bakkers zijn geselecteerd. Een vast onderdeel van de Nationale Proson Test is, dat de testbakkers bezoek krijgen van een proefbakker van Sonneveld. De testbakkers zullen drie maanden met Proson bakken. Na drie maanden worden hun producten gecontroleerd door het NBC. Bakkerswereld besteedt de komende tijd meer aandacht aan de Nationale Proson Test.
 

Reageer op dit artikel