nieuws

Metaalhaartjes in bloem Sultana koekjes

Nieuws

BAKKERSWERELD – Het bedrijf United Biscuits haalt een partij koekjes van het merk Sultana Fruitbiscuit en Sultana YoFruit van de markt omdat er mogelijk kleine metaalhaartjes in zitten.

BAKKERSWERELD – Het bedrijf United Biscuits haalt een partij koekjes van het merk Sultana Fruitbiscuit en Sultana YoFruit van de markt omdat er mogelijk kleine metaalhaartjes in zitten.

 
Dat heeft de fabrikant woensdag 12 juli laten weten. Volgens een woordvoerster van het bedrijf is in de bloem die gebruikt is bij het maken van de koekjes, een kleine hoeveelheid metaalhaartjes gevonden. Die zouden afkomstig zijn uit een zeef van een van de leveranciers van United Biscuits. Volgens het bedrijf levert dat geen gevaar voor de volksgezondheid op, maar zijn de producten uit voorzorg van de markt gehaald. ,,Als iemand de metaalhaartjes binnen heeft gekregen, verlaten die op natuurlijke wijze het lichaam weer”, aldus een woordvoerster De onderneming liet weten dat consumenten het aankoopbedrag van de producten terugkrijgen, als ze de verpakkingen opsturen. Het gaat om pakken met de productiecodes LZ 6151 tot en met LZ 6186 en NOE 6224 tot en met NOE 6274.
 
 

Reageer op dit artikel