nieuws

Mankement bakkerij oorzaak miljoenenbrand

Nieuws

BAKKERSWERELD – Een technisch mankement in een bakkerij blijkt de oorzaak te zijn van de miljoenenbrand die in de nacht van woensdag op donderdag een winkelcentrum in de Leeuwarder wijk Bilgaard compleet in de as legde.

Mankement bakkerij oorzaak miljoenenbrand

BAKKERSWERELD – Een technisch mankement in een bakkerij blijkt de oorzaak te zijn van de miljoenenbrand die in de nacht van woensdag op donderdag een winkelcentrum in de Leeuwarder wijk Bilgaard compleet in de as legde.
 

De brand onstond in een bakkerij in het winkelcentrum. ‘Na onderzoek van de technische recherche kan brandstichting worden uitgesloten’, aldus een politiewoordvoerder. Bijna alle winkels in het winkelcentrum gingen in vlammen op. De ondernemers zijn druk bezig om een tijdelijk winkelcentrum uit de grond te stampen. Tot die tijd krijgen bewoners van de wijk Bilgaard gratis vervoer naar een ander winkelcentrum, verzorgd door een grote supermarktketen.
 
 

Reageer op dit artikel