nieuws

Lex Janssens nieuwe voorzitter NBC

Nieuws

Lex Janssens is de nieuwe voorzitter van het NBC. Janssens (55), vice voorzitter van de NBOV werd vorige week maandag tijdens de bestuursvergadering gekozen tot voorzitter van het NBC bestuur.

Lex Janssens nieuwe voorzitter NBC

Lex Janssens is de nieuwe voorzitter van het NBC. Janssens (55), vice voorzitter van de NBOV werd vorige week maandag tijdens de bestuursvergadering gekozen tot voorzitter van het NBC bestuur.
 

Hij neemt hiermee de taken over van Jacques van de Vall, die eind vorig jaar aftrad. Bert Kolkman is benoemd tot vice-voorzitter. Janssens maakt sinds 2003 namens de NBOV deel uit van het NBC bestuur en is vertegenwoordigd in verschillende besturen en commissies in de bakkerijbranche. Janssens liet weten als voorzitter meer sturing te willen geven aan de ingezette koers door het NBC: ‘Haar dienstverlening moet inspelen op behoefte van de bakkers en de ontwikkelingen in de branche. NBC is er voor de bakker, dat imago moet nog worden verbeterd.’
 

Reageer op dit artikel