nieuws

Leontien van Moorsel verhuist Van der Wal-Jolink naar nieuwe winkel

Nieuws

BAKKERSWERELD – – Leontien van Moorsel opende vorige week de nieuwe winkel van bakkerij Van der Wal-Jolink in Apeldoorn. De eigenaren werden per bakfiets naar hun nieuwe pand gebracht.

Leontien van Moorsel verhuist Van der Wal-Jolink naar nieuwe winkel

BAKKERSWERELD – – Leontien van Moorsel opende vorige week de nieuwe winkel van bakkerij Van der Wal-Jolink in Apeldoorn. De eigenaren werden per bakfiets naar hun nieuwe pand gebracht.
 

Even leek het erop dat Leontien van Moorsel, vanwege een miskraam niet kon komen, maar uiteindelijk was ze er toch. Vorige week donderdag openden Corrie en Peter van der Wal hun gloednieuwe brood- en banketbakkerij aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. Kosten noch moeite waren gespaard om van die dag een feest te maken. ’s Morgens reed Van Moorsel het ondernemersechtpaar per bakfiets naar het nieuwe onderkomen. Voor die tijd hadden alle belangstellenden zich al te goed kunnen doen aan een uitgebreid ontbijtbuffet. Dat Van Moorsel kwam had een bijzondere reden. Eigenaar Peter van de Wal: ‘In het voorjaar hebben we een door Zeelandia uitgeschreven prijsvraag gewonnen, waarbij twee bakkerijen een half dagje Leontien konden winnen. Wij waren een van de gelukkigen. Leuke bijkomstigheid is dat we juist vorig jaar een gezond Leontien-broodje hadden gelanceerd.’
 
Zenga
Voor het nieuwe pand vond in de loop van de ochtend een spetterend optreden plaats van de muziektheatergroep Zenga, binnen konden durfals het op een rollenbaan opnemen tegen de beroemde wielrenster. Van de Wal kijkt terug op een prima dag: ‘Als het zwart ziet van de belangstellenden en hier en daar moet zelfs de weg afgezet worden, dan mag je niet klagen. En daar kun je dan ook nog het prachtige weer bij op tellen. Kortom: geslaagd.’
 

Reageer op dit artikel