nieuws

Lekkere trek komt dief duur te staan

Nieuws

BAKKERSWERELD – In de nacht van zaterdag op zondag 16 juli heeft de politie van Dordrecht een man in de kraag gegrepen die net daarvoor zijn lekkere trek had gestild met illegaal buitgemaakte koekjes.

BAKKERSWERELD – In de nacht van zaterdag op zondag 16 juli heeft de politie van Dordrecht een man in de kraag gegrepen die net daarvoor zijn lekkere trek had gestild met illegaal buitgemaakte koekjes.
 

De man wilde zijn lekkere trek stillen en brak daarom in bij een bakkerij op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht. Een getuige kon de politie melden dat een man met een zwarte broek en een oranje trui de ruit van de bakkerswinkel had ingegooid. De 35-jarige man uit Zierikzee kon even later door de politie op straat worden aangehouden. Hij had de zojuist buitgemaakte ontbijtkoek en koekjes nog onder zijn arm. Ook had hij nog een stoeptegel bij zich. De inbraak vond ’s nachts net voor vier uur plaats.
 
 
Reageer op dit artikel