nieuws

Krijn Verdoes opent nieuwe bakkerij

Nieuws

BAKKERSWERELD – Een compleet nieuwe bakkerij heeft Heerlijk& Heerlijk banketbakker Krijn Verdoes achter zijn winkel in het centrum van Katwijk neergezet. Dertig weken van slopen, stofhappen en opbouwen zijn er aan vooraf gegaan, afgelopen woensdag was de feestelijke opening.

Krijn Verdoes opent nieuwe bakkerij

BAKKERSWERELD – Een compleet nieuwe bakkerij heeft Heerlijk& Heerlijk banketbakker Krijn Verdoes achter zijn winkel in het centrum van Katwijk neergezet. Dertig weken van slopen, stofhappen en opbouwen zijn er aan vooraf gegaan, afgelopen woensdag was de feestelijke opening.
 

Krijn Verdoes: ‘Het was heel druk. We hebben al die tijd gewoon doorgewerkt, maar met een hoop goede wil en goede gesprekken zijn we er goed doorgekomen.’ Aan de winkel is niets veranderd, alleen hangt er nu een televisiescherm waarop te zien is waar de banketbakkers in de bakkerij mee bezig zijn. Er kunnen ook films worden vertoond, bij voorbeeld over chocoladewerk, vertelt Verdoes. Een nieuwe bakkerij was geen overbodige luxe. ‘We hadden een bakkerij van vijftig vierkante meter waar we met vier man werkten. We hebben wel eens uitgerekend dat we twaalf vierkante meter loopruimte hadden, voor de rest stond alles vol’, vertelt hij. ‘De werksituatie is voor de bakkers flink verbeterd en is het makkelijker aan de eisen van kwaliteitszorg te voldoen.’ Komende zaterdag houdt hij voor de klanten een open dag, met demonstraties en speciale activiteiten voor kinderen, zoals speculaaspoppen maken, een springkussen en een clown.
 

Reageer op dit artikel