nieuws

Koos Visser directeur banket Bakkersland

Nieuws

BAKKERSWERELD – De Bakkersland Groep heeft Koos Visser (46) benoemd tot algemeen directeur van Bakkersland Banket.

BAKKERSWERELD – De Bakkersland Groep heeft Koos Visser (46) benoemd tot algemeen directeur van Bakkersland Banket.
 

Visser was managing director bij Oerlemans Foods. In zijn nieuwe functie volgt hij Walter Kluit op, die vorig jaar werd benoemd tot algemeen directeur van de Bakkersland Groep. Met Koos Visser heeft Bakkersland een ervaren manager uit de food- en bakkerijsector binnengehaald. Als directievoorzitter van de fooddivisie van Oerlemans was hij eindverantwoordelijk voor Operations Nederland en Polen, Commercie en Financiën. Daarvoor werkte hij onder andere als directeur Marketing en Verkoop bij Quality Bakers Nederland. Visser is medio juni begonnen in zijn nieuwe functie bij Bakkersland Banket.

 
 

Reageer op dit artikel