nieuws

Jasper Engel wint Gouden Gard

Nieuws

BAKKERSWERELD – Jasper Engel is de winnaar geworden van de Gouden Gard 2006. Hij sleepte vorige week in een vol NBC gebouw deze prestigieuze prijs in de wacht. Ook won hij de Marketingprijs. Karin Fiers werd gekroond als winnaar van de Geert Grieverprijs.

BAKKERSWERELD – Jasper Engel is de winnaar geworden van de Gouden Gard 2006. Hij sleepte vorige week in een vol NBC gebouw deze prestigieuze prijs in de wacht. Ook won hij de Marketingprijs. Karin Fiers werd gekroond als winnaar van de Geert Grieverprijs.
 

De vakwedstrijden (21e keer) werden afgelopen dinsdag gehouden in het NBC in Wageningen. Aan de Geert Grieverprijs deden in totaal 22 leerlingen mee, de Gouden Gard had vijf deelnemers. Deelnemers aan de Gouden Gard zijn leerlingen op niveau 3 of 4 of hebben de opleiding net afgerond. Een van de opdrachten was het maken van een showstuk, alle producten moesten worden gepresenteerd in een etalage. Deelnemers aan de Geert Grieverprijs zijn leerlingen op niveau 2. Zij moesten twee dezelfde taarten aanleveren, zij maken automatisch kans op de Consumentenprijs. Deze ging dit jaar naar Richard van Gent.
 
Meer over Gouden Gard en Geert Grieverprijs volgende week in Bakkerswereld
 

Reageer op dit artikel