nieuws

Jaarprijs Voedingscentrum

Nieuws

BAKKERSWERELD – De inschrijving voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2006 is geopend. De Jaarprijs wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt.

BAKKERSWERELD – De inschrijving voor de Jaarprijs Voedingscentrum 2006 is geopend. De Jaarprijs wordt dit jaar voor de tiende keer uitgereikt.
 

Maak de gezonde keuze de gemakkelijke keuze’, dat is de oproep aan de levensmiddelenhandel en -industrie. Met de Jaarprijs prikkelt het Voedingscentrum handel en industrie om gezondheidsaspecten mee te nemen bij productontwikkeling en productinnovaties. De prijs wordt uitgereikt aan het product (levensmiddel, communicatie-activiteit of voorlichtingscampagne) waarbij dat het beste is gelukt. De winnaar mag een jaar lang exclusief gebruikmaken van het beeldmerk ‘Winnaar Jaarprijs Voedingscentrum 2006’. Bovendien kan de winnaar rekenen op veel gratis publiciteit. Deskundigen van het Voedingscentrum bepalen de genomineerden en de uiteindelijke winnaar. In 2005 won Cormet Schoolcatering met Balance Food. Inschrijven kan tot en met 6 oktober bij het Voedingscentrum. De prijsuitreiking is op 29 november in Den Haag.
 
 

Reageer op dit artikel