nieuws

Inschrijven ‘Beste cakebakker van Noord-Holland

Nieuws

BAKKERSWERELD – De NBOV houdt op dinsdag 17 oktober de wedstrijd Beste cakebakker van Noord-Holland. De wedstrijd wordt gehouden in het stadion van voetbalclub AZ.

BAKKERSWERELD – De NBOV houdt op dinsdag 17 oktober de wedstrijd Beste cakebakker van Noord-Holland. De wedstrijd wordt gehouden in het stadion van voetbalclub AZ.
 

Mee doen kan door aan te melden bij organisatie. De bakker krijgt een wedstrijdnummer toegewezen waaronder zijn cakes gekeurd worden, de namen van de bakkers zijn op deze manier niet bekend bij de vakjury waardoor er geen voorkeursbehandeling kan plaatsvinden. Het gaat om neutrale cake van minimaal 250 gram per stuk zonder vullingen. Keuren gebeurt volgens de normen van het NBC. Voor meer informatie: Jan Hemmer, Tel: 072-5330105 of janhemmer@quicknet.nl
 
 

Reageer op dit artikel