nieuws

Ingrediëntendatabank officieel geopend

Nieuws

BAKKERSWERELD – SpecsPlaza is een feit. In het congresgebouw WICC in Wageningen werd vorige week de officiële opening verricht van de ingrediëntendatabank. Honderden bakkers en leveranciers waar daarbij aanwezig.

Ingrediëntendatabank officieel geopend

BAKKERSWERELD – SpecsPlaza is een feit. In het congresgebouw WICC in Wageningen werd vorige week de officiële opening verricht van de ingrediëntendatabank. Honderden bakkers en leveranciers waar daarbij aanwezig.
 

SpecsPlaza (onderdeel van bakkerijplaza) moet er voor zorgen dat het bedrijfsleven informatie op een eenvoudiger en efficiëntere manier kan uitwisselen. De databank voorkomt dat leveranciers gegevens op meerdere plaatsen hoeft in te voeren. Het voordeel voor bakkers is dat zij voor de juiste productgegevens op één plaats terecht kunnen, bijvoorbeeld voor het maken van een goed etiket. De ingrediëntendatabank SpecsPlaza is een initiatief van de maal- en bakkerijgrondstoffenindustrie, de groothandel en de industriële en ambachtelijke bakkerij, onder leiding van het Productschap Granen Zaden en Peulvruchten. Bakkers kunnen vanaf volgend januari met het systeem werken.
 

Reageer op dit artikel