nieuws

Inbrekers bakkerij gepakt

Nieuws

BAKKERSWERELD – De politie van Katwijk heeft vrijdagmiddag, 30 juni, twee Katwijkers van 24 en 25 jaar aangehouden op verdenking van inbraak in een bakkerij aan de Willem de Zwijgerlaan op woensdag 28 juni.

BAKKERSWERELD – De politie van Katwijk heeft vrijdagmiddag, 30 juni, twee Katwijkers van 24 en 25 jaar aangehouden op verdenking van inbraak in een bakkerij aan de Willem de Zwijgerlaan op woensdag 28 juni.
 

De eigenaar werd omstreeks 02.30 uur wakker van geluiden en zag vervolgens buiten twee mannen staan ter hoogte van de broodautomaat. De eigenaar is naar zijn bakkerij gelopen en trof één van de mannen in zijn bakkerij toen hij de deur opende. Toen de man ook de bakker zag staan, sprong hij naar buiten en ging er met zijn vriend rennend vandoor. De twee konden in hun haast om weg te komen hun fietsen niet meer meenemen. Deze werden meegenomen door de eigenaar die de politie in kennis stelde van de inbraak.
 
Aan de hand van de postcode die in één van de fietsen is gegraveerd wist de politie één van de verdachten te achterhalen. Na verhoor werd ook de tweede verdachte bekend.
 
 

Reageer op dit artikel