nieuws

Hoogvliet: alle brood 49 cent

Nieuws

BAKKERSWERELD – De drie Hoogvliet supermarkten in Voorburg stuntten vorige week met de broodprijzen. Alle broden kosten 49 cent.

Hoogvliet: alle brood 49 cent

BAKKERSWERELD – De drie Hoogvliet supermarkten in Voorburg stuntten vorige week met de broodprijzen. Alle broden kosten 49 cent.
 

De prijzenactie is volgens Hoogvliet-directeur Harrie Westra zijdelings ingegeven door de opening van de nieuwe Jumbo in dezelfde plaats. ‘Hoogvliet heeft het lekkerste brood van Nederland. Met deze prijsverlaging willen wij dat onder de aandacht brengen van onze klanten in Voorburg.’ Hoe lang de actie gaat duren kon Westra niet zeggen. De ambachtelijke bakkers in Voorburg konden de actie merken in hun winkels: ‘Gea Hiep, filiaalleider bij Bakkerij Laurens Bosman: ‘We hebben minder brood verkocht tijdens onze actiedagen.’ Willem Klomp, eigenaar van Bakkerij Klink: ‘Het viel mee, het had slechter gekund. We zitten al jaren bij Hoogvliet, de klantenverdeling is al lang gemaakt.’
 

Reageer op dit artikel