nieuws

Hennepkwekerij in voormalige bakkerij

Nieuws

ROOSENDAAL – Een speciaal drugsteam van de politie in Roosendaal heeft een hennepkwekerij opgerold die was gevestigd in een voormalige bakkerij.

ROOSENDAAL – Een speciaal drugsteam van de politie in Roosendaal heeft een hennepkwekerij opgerold die was gevestigd in een voormalige bakkerij.
 

Dat meldt het Brabants Nieuwsblad/De Stem. In het grote bedrijfspand werd in vier ruimten op grootschalige wijze hennep geteeld, zo meldt de politie. In totaal werden 2400 hennepplanten geteld en werd een flinke hoeveelheid kweekapparatuur in beslag genomen.
Het pand was volgens de politie voorzien van illegale stroom. Energiemaatschappij Essent heeft ter plekke de energiemeter afgekoppeld. Het is niet bekend hoe lang de voormalige bakkerij al als hennepkwekerij werd gebruikt.
 
 

Reageer op dit artikel