nieuws

HBD/HBA introduceert Nationale Ontbijttest

Nieuws

BAKKERSWERELD – HBD/HBA komt in de Week van het Brood met de ‘Nationale ontbijttest van de warme bakker’. Met deze ontbijttest ondersteunt HBD/HBA de activiteiten van het Voorlichtingsbureau Brood.

HBD/HBA introduceert Nationale Ontbijttest

BAKKERSWERELD – HBD/HBA komt in de Week van het Brood met de ‘Nationale ontbijttest van de warme bakker’. Met deze ontbijttest ondersteunt HBD/HBA de activiteiten van het Voorlichtingsbureau Brood.
 

De ontbijttest is een publiekswedstrijd waarbij klanten van brood- en banketbakkers kans maken op een een 5-daagse reis voor twee personen naar New York. Ter promotie van deze actie is een actiepakket ontwikkeld met winkelposters en wedstrijdkaarten. Alle zelfstandige brood- en banketbakkers ontvangen eind september een folder over deze activiteit met een bestelkaart voor een gratis actiepakket met 1 winkelposter en 250 wedstrijdkaarten per verkooppunt. Behalve de publiekswedstrijd doet de commissie diverse suggesties voor activiteiten in de bakkerij rondom het thema ‘Ontbijtfeest bij de warme bakker’.
Voor meer Informatie: www.warmebakkers.nl.
 
 

Reageer op dit artikel