nieuws

Hagedoren pakt groots uit met WK

Nieuws

BAKKERSWERELD – Echte Bakker Hagedoren uit Hoensbroek laat geen gras over het WK-voetbal dat afgelopen weekend gestart is in Duitsland. Klanten worden op vele manieren geprikkeld om naar de bakkerswinkels te komen in Hoensbroek, Amstenrade, Heerlen en Oirsbeek.

Hagedoren pakt groots uit met WK

BAKKERSWERELD – Echte Bakker Hagedoren uit Hoensbroek laat geen gras over het WK-voetbal dat afgelopen weekend gestart is in Duitsland. Klanten worden op vele manieren geprikkeld om naar de bakkerswinkels te komen in Hoensbroek, Amstenrade, Heerlen en Oirsbeek.
 

Iedere klant kan gratis een WK-poster ophalen en deze duidelijk zichtbaar op het raam plakken. Zo lang Nederland meedoet, verloot Hagedoren iedere week een tegoed bon voor een jaar lang gratis vlaai. Klanten die menen verstand van voetbal te hebben kunnen een gokje wagen in de winkel, want vóór iedere wedstrijd van Nederland kunnen klanten de stand voorspellen. Iedereen die de uitslag goed heeft, wint een voetbal. Diegene die de meeste standen goed heeft voorspeld, wint een beertender. Voor de tweede en derde plaats is er een mp3 speler. Ten slotte krijgen de eerste driehonderd klanten die tijdens het WK-voetbal bij Hagedoren kopen een leren voetbal. De aftrap van de WK-acties was vorige week met diverse aanbiedingen van oranjeproducten als:oranje muffins, oranje koeken en voetbaltaartjes. Om de klanten te attenderen op de acties, heeft eigenaar Peter Hagedoren geadverteerd in diverse regionale kranten. Volgens een van de medewerkster in Hoensbroek is het een stuk drukker sinds de start vorige week. De eigenaar was niet bereikbaar voor commentaar.
 

Reageer op dit artikel