nieuws

Gratis training ‘Interne criminaliteit

Nieuws

BAKKERSWERELD – Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) biedt ondernemers tijdelijk een gratis training ‘interne criminaliteit’ aan.

BAKKERSWERELD – Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) biedt ondernemers tijdelijk een gratis training ‘interne criminaliteit’ aan.
 

Het schap wil hiermee winkeliers bewust maken van het probleem en – nog belangrijker – oplossingen aanreiken.
Diefstal kost detaillisten grofweg 500 miljoen euro per jaar. Naar schatting veertig tot vijftig procent van dat bedrag komt voor rekening van interne criminaliteit. Exacte cijfers zijn moeilijk te achterhalen, maar zeker is dat interne criminaliteit in de detailhandel een groter probleem is dan veel ondernemers denken. De training van het HBD duurt een dagdeel en kan per groep (minimaal 12 en maximaal 20 personen) worden besproken. HBD, Loes van der Valk tel: 070-3385613.
 
 

Reageer op dit artikel