nieuws

Gouden Beko Speld voor Schoonderwoerd en Daane

Nieuws

BAKKERSWERELD – Con Schoonderwoerd en Piet Daane hebben beide Gouden Beko Speld gekregen. Beko kent deze onderscheiding toe aan mensen die voor de organisatie van bijzondere betekenis zijn.

Gouden Beko Speld voor Schoonderwoerd en Daane

BAKKERSWERELD – Con Schoonderwoerd en Piet Daane hebben beide Gouden Beko Speld gekregen. Beko kent deze onderscheiding toe aan mensen die voor de organisatie van bijzondere betekenis zijn.
 

Schoonderwoerd kreeg zijn speld tijdens de jaarvergadering van Beko Zuid op 18 april. Voorzitter Jos den Otter van Beko Zuid memoreerde de staat van dienst van Con Schoonderwoerd. Sinds 1984 bekleedde Schoonderwoerd diverse bestuursfuncties: Voorzitter Vebo/Van Oorschot, bestuurslid Beko Zuid en Beko Benelux en voorzitter raad van toezicht van Beko Zuid. Schoonderwoerd stond aan de basis van de fusie Bicano met Vebo, die resulteerde in het huidige Beko Zuid.
 
Piet Daane
Piet Daane ontving zijn onderscheiding op 9 mei, tijdens de jaarvergadering van Weba-Inco. Voorzitter Victor van der Pluijm van Weba-Inco vertelde dat Piet Daane maar liefst 26 jaar een bestuursfunctie heeft vervuld en zich in die jaren vooral heeft ingezet voor de belangen van de bakkers in de provincie Zeeland. Daane begon als raad van toezichtlid van De Magneet, ging van daaruit naar de raad van toezicht van Weba-Inco en was ook 9 jaar bestuurslid van Weba-Inco.
 

Reageer op dit artikel