nieuws

Fotoactie Zoete Verleiding succesvol

Nieuws

BAKKERSWERELD – Op de foto met de paashaas. Dat kon afgelopen zaterdag bij De Zoete Verleiding in Soest. Kinderen uit Soest en omstreken konden zich die dag van 10.00 uur tot 15.00 uur laten vereeuwigen met een opblaas paashaas van twee meter.

Fotoactie Zoete Verleiding succesvol

BAKKERSWERELD – Op de foto met de paashaas. Dat kon afgelopen zaterdag bij De Zoete Verleiding in Soest. Kinderen uit Soest en omstreken konden zich die dag van 10.00 uur tot 15.00 uur laten vereeuwigen met een opblaas paashaas van twee meter.
 

Ben van den Berg, Initiatiefnemer van de actie en eigenaar van de bakkerij uit Soest kijkt met een goed gevoel terug op de dag: ‘Het is leuk gegaan, alleen het weer zat tegen. In totaal hebben we vijftig kinderen op de foto gezet. Van den Berg hield de actie in samenwerking met een plaatselijke fotozaak. Of hij meer mensen in de winkel heeft gehad door de actie en meer omzet heeft gedraaid, kan hij nog niet zeggen. ‘Woensdag kunnen ze de foto’s ophalen en komen de klanten dus weer in de winkel. Van den Berg gebruikte de opblaas paashaas van Zeelandia die hij kreeg bij een afname van driehonderd kilo aan grondstoffen.
 

Reageer op dit artikel