nieuws

Food Guard uit Oosterhout bouwt databank

Nieuws

BAKKERSWERELD – De centrale databank die etiketteringgegevens bundelt voor de bakkers, wordt gebouwd door Food Guard uit Oosterhout. Dit hebben de branchegenoten, waaronder de NBOV en het Productschap Granen, Zaden en Peulvruchten, besloten.

BAKKERSWERELD – De centrale databank die etiketteringgegevens bundelt voor de bakkers, wordt gebouwd door Food Guard uit Oosterhout. Dit hebben de branchegenoten, waaronder de NBOV en het Productschap Granen, Zaden en Peulvruchten, besloten.
 

Matthé Elema, secretaris van het productschap: ‘Food Guard bood van de vijf bedrijven die hebben meegeschreven de beste combinatie van kwaliteit en kosten. Het is een partij die zeer goed op de hoogte is van alle ontwikkelingen en daarnaast hebben ze een goede helpdesk om de bakkers straks van dienst te zien.’
 
Lees donderdag 8 juni in Bakkerswereld het hele artikel over de databank en wat deze voor u kan betekenen.
 
 

Reageer op dit artikel