nieuws

Finalisten Bakkerij van het Jaar

Nieuws

De finalisten van de bakkerij van het jaar zijn bekend. Van de zestien overgebleven bedrijven (twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen) is de helft doorgedrongen tot de finale Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar, die wordt gehouden tijdens de Bakkerij Dagen van 5 t/m 7 februari in de RAI in Amsterdam.

De finalisten van de bakkerij van het jaar zijn bekend. Van de zestien overgebleven bedrijven (twaalf gemengde bedrijven en vier banketbakkerijen) is de helft doorgedrongen tot de finale Bakkerij en Banketbakkerij van het Jaar, die wordt gehouden tijdens de Bakkerij Dagen van 5 t/m 7 februari in de RAI in Amsterdam.
 

De finalisten worden vooral beoordeeld op hun ondernemerschap. Ook vindt er nog een consumentenonderzoek plaats.
 
De acht finalisten zijn:
Bakkerijen:
Van Otten, Enter
Schoemaker, Emmen
Schuld, Oldebroek
Berntsen, Didam
Wim Lamers, Heesch
De Korenaar, Surhuisterveen
 
Banketbakkerijen:
Kuyt, Amsterdam
Van Bragt, Geldrop
 

Reageer op dit artikel