nieuws

Ex-premier Maleisië start eigen bakkerij

Nieuws

BAKKERSWERELD – Mahathir Mohamad, ex premier van Maleisië gaat een eigen bakkerij beginnen. Hij gaat samenwerken met een Japans bakkersbedrijf.

BAKKERSWERELD – Mahathir Mohamad, ex premier van Maleisië gaat een eigen bakkerij beginnen. Hij gaat samenwerken met een Japans bakkersbedrijf.
 

De premier spoorde tijdens zijn 22-jarig lange regeerperiode zijn landgenoten regelmatig aan voor zichzelf te beginnen en met buitenlanders samen te werken. Hij geeft nu zelf het goede voorbeeld door een joint venture te starten met een Japans bedrijf. De 80-jarige ex-politicus bezit 51 procent van de aandelen van ‘Het Brood’. ‘Ik had een favoriete bakkerswinkel in Tokio, ‘Johan’. Nu kan ik zelf brood bakken en samenwerken met de Japanners’, jubelt Mahathir Mohamad op Yahoo News
 
 

Reageer op dit artikel