nieuws

Euroactie Verkley groot succes

Nieuws

BAKKERSWERELD – ‘Ik ben zeer tevreden’, zegt Lex Verkley, eigenaar van de gelijknamige banketbakkerij in Soest. Hij verkocht afgelopen weekend het gebak voor één euro.

Euroactie Verkley groot succes

BAKKERSWERELD – ‘Ik ben zeer tevreden’, zegt Lex Verkley, eigenaar van de gelijknamige banketbakkerij in Soest. Hij verkocht afgelopen weekend het gebak voor één euro.
 

De mensen stonden tot op straat in de rij. Het is bijna het einde van de vakantie en dan moet je de loop weer in de winkel krijgen, vandaar deze actie’, legt Verkley zijn aanpak uit. ‘Maar het is beter gegaan dan we hadden verwacht. We hadden van te voren geschat hoeveel ze zouden verkopen, maar zelfs de hoogste schatting van 1500 klopte niet, bijna het dubbele.’ Gelukkig hadden we genoeg op voorraad, maar we waren bijna leeg verkocht. Om de voorraad weer op peil te krijgen, heeft een medewerker een dag later vakantie genomen.’ In totaal kwamen op vrijdag en zaterdag 1600 klanten over de vloer, 500 meer dan gebruikelijk. Verkley gaat de komende weken door met acties; aanstaande vrijdag en zaterdag kost iedere slof €4,95.
 

Reageer op dit artikel