nieuws

Energie en loonkosten ook gestegen

Nieuws

BAKKERSWERELD – In de media wordt de laatste weken veel aandacht besteed aan de prijsverhoging van tarwe. Maar dat zijn niet de enige kosten die voor het eindproduct van de brood- en banketbakkerij zijn gestegen.

Energie en loonkosten ook gestegen

BAKKERSWERELD – In de media wordt de laatste weken veel aandacht besteed aan de prijsverhoging van tarwe. Maar dat zijn niet de enige kosten die voor het eindproduct van de brood- en banketbakkerij zijn gestegen.
 

Per 1 juli zijn de cao-lonen verhoogd, de gistprijzen zijn gestegen en vooral ook de energieprijzen (het afgelopen jaar met zo’n 15 tot 20%, aldus Beko Dienstverlening) Daarbovenop komt dat nog de verhoging van de tarweprijzen en als gevolg daarvan ook de bloem en meelprijzen.
 
Aanstaande donderdag in Bakkerswereld het hele artikel
 
 

Reageer op dit artikel