nieuws

Condoom in brood

Nieuws

BAKKERSWERELD – Een Slovaakse vrouw uit Bratislava heeft iets opmerkelijks gevonden in haar brood: een condoom.

BAKKERSWERELD – Een Slovaakse vrouw uit Bratislava heeft iets opmerkelijks gevonden in haar brood: een condoom.

Petra Zeleznikova had het brood in de supermarkt gekocht. Ze zegt: ‘We zaten net aan tafel, klaar voor de broodmaaltijd toen ik bij het snijden op iets rubberachtigs stuitte. Ik trok het ding eruit en het bleek een condoom te zijn. Het was walgelijk.’ Ze vervolgt: ‘Het is duidelijk dat iemand een grapje heeft willen uithalen. Maar een condoom is toch niet bepaald iets dat in een brood thuishoort.’ Toch blijft ze ook wel positief: ‘Gelukkig was het condoom niet gebruikt.’ Wel heeft de familie Zeleznikova het brood voor de zekerheid maar weggegooid.
 

Reageer op dit artikel