nieuws

C1000 mag op zondag geen broodjes verkopen

Nieuws

BAKKERSWERELD – De C1000 in Maurik mag op zondag geen verse broodjes verkopen. Ondernemer Michael Janssen had daarvoor aan zijn gemeente toestemming gevraagd.

 

BAKKERSWERELD – De C1000 in Maurik mag op zondag geen verse broodjes verkopen. Ondernemer Michael Janssen had daarvoor aan zijn gemeente toestemming gevraagd.

 

Met name in de zomerperiode als de campings in Maurik en omgeving goed bezet zijn, wilde Janssen zijn winkeldeuren ook wel op zondag openen. ‘Bijvoorbeeld die zes zondagen in de schoolvakanties, dat lijkt me wel wat,’ aldus Janssen. ‘Dan kunnen mensen hier terecht voor warme broodjes, verse zuivel en vleeswaren. Ik denk dat daarvoor met name bij de toeristen wel belangstelling bestaat.’ De gemeente Buren mag twaalf koopzondagen aanwijzen in samenwerking met de winkeliers, maar tot nu toe is dat in de gemeente Buren nooit gebeurd.
 
 

Reageer op dit artikel