nieuws

Broodpiraat loopt achter op planning

Nieuws

AMSTERDAM – Marktbakker De Broodpiraat beschikt over twaalf franchisenemers die in totaal op zestig markten staan. Daarmee loopt de franchiseorganisatie achter op de eigen planning.

AMSTERDAM – Marktbakker De Broodpiraat beschikt over twaalf franchisenemers die in totaal op zestig markten staan. Daarmee loopt de franchiseorganisatie achter op de eigen planning.
 

Dat meldt de De Nationale Franchise & Formulebrief. De Broodpiraat werd enige tijd geleden opgezet als een concurrent van marktbakker ’t Stoepje. Bij de start werd erop gerekend dat de formule begin 2006 op zo’n 150 markten zou staan.
Volgens de organisatie hebben veel franchisers die zeiden over te willen stappen besloten eerst nog de kat uit de boom te willen kijken. De bestaande franchisers draaien echter een betere omzet dan verwacht, zodat de omzet redelijk op peil zit en de verwachtingen voor de toekomst positief zijn.
 
 

Reageer op dit artikel