nieuws

Bert Kolkman nieuwe voorzitter UIB

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bert Kolkman is afgelopen zaterdag in München verkozen tot voorzitter van de Union Internationale de la Boulangerie et de la boulangerie-pâtisserie, kortweg de UIB. Kolkman volgt hiermee de Spanjaard Emilio Madrid op.

Bert Kolkman nieuwe voorzitter UIB

BAKKERSWERELD – Bert Kolkman is afgelopen zaterdag in München verkozen tot voorzitter van de Union Internationale de la Boulangerie et de la boulangerie-pâtisserie, kortweg de UIB. Kolkman volgt hiermee de Spanjaard Emilio Madrid op.
 

Bert Kolkman is blij met zijn benoeming. Hij is van plan om tijdens zijn voorzitterschap veel aandacht te besteden aan het imago van de bakkerij en van brood in het algemeen. ‘Samenwerking is voor de toekomst van de ambachtelijke bakkerij van groot belang en wat mij betreft speelt de UIB daarin een coördinerende rol,’ aldus Kolkman. ‘Een bakkerondernemer heeft veel meer dan voorheen ondersteuning nodig op het gebied van ondernemen. In de eerste plaats is daar natuurlijk een rol weggelegd voor zijn eigen nationale organisatie, maar juist vanwege globalisering ligt hier vandaag de dag ook een belangrijke taak voor de UIB.’
 

Reageer op dit artikel