nieuws

Berntsen genomineerd voor Baas van het Jaar

Nieuws

BAKKERSWERELD – Paul Berntsen uit Didam is genomineerd voor de landelijke prijs Baas van het Jaar. Deze week (week13), in de week van de ondernemer, wordt bekend of hij de prijs ook daadwerkelijk mee naar huis mag nemen. De prijs is een initiatief van het uitzendbureau Unique.

Berntsen genomineerd voor Baas van het Jaar

BAKKERSWERELD – Paul Berntsen uit Didam is genomineerd voor de landelijke prijs Baas van het Jaar. Deze week (week13), in de week van de ondernemer, wordt bekend of hij de prijs ook daadwerkelijk mee naar huis mag nemen. De prijs is een initiatief van het uitzendbureau Unique.

Paul Berntsen: ‘In het juryrapport van de Bakkerij van het Jaar staat dat ik een diepgewortelde liefde voor mijn mensen heb. Dat klopt. Die zin heeft me er toe gezet me op te geven voor deze wedstrijd. Ik zit nu al bij de laatste drie. Vierde, zoals bij de Bakkerij van het Jaar, kunnen we dus niet meer worden, zo lacht hij. Berntsen is er trots op dat hij als bakker ondernemer tussen de snelle jongens in de finale staat. Het zijn allemaal heel verschillende bedrijven. Ik probeer het bakkersvak goed te promoten, maar natuurlijk ook mijn eigen bedrijf.’ Dinsdag 21 maart moest Berntsen voor de jury verschijnen. Hiervoor had hij al twee vragenlijsten ingevuld. Twee medewerkers van hem hebben dat laatste ook moeten doen. De prijsuitreiking is woensdag 29 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.
 

Reageer op dit artikel