nieuws

Bart van Elsland verdacht van fiscale fraude

Nieuws

BAKKERSWERELD – Dagblad De Telegraaf meldt vandaag (8 mei) dat Bart van Elsland, oprichter van bakkerijketen Bakker Bart, verdacht wordt van belastingfraude.

BAKKERSWERELD – Dagblad De Telegraaf meldt vandaag (8 mei) dat Bart van Elsland, oprichter van bakkerijketen Bakker Bart, verdacht wordt van belastingfraude.
 

Van Elsland zou in ieder geval in 2000 en 2001 opzettelijk een te lage winst hebben opgegeven aan de fiscale dienst. Dat heeft een woordvoerster van het functioneel parket in Den Haag bevestigd naar aanleiding van het bericht in De Telegraaf. Van Elsland moet zich in juli voor de rechter verantwoorden. Hij zou structureel een te lage winst van zijn onderneming hebben opgegeven in de jaren 2000 en 2001 met zijn bedrijf Elsland Beheer. Inmiddels is Bart van Elsland geen eigenaar meer van de keten. Het Duitse Kamps nam de Bakker Bart keten van hem over. Op dit moment is hij eigenaar van Australian Homemade, een weredwijde keten die voornamelijk ijs en chocolade verkoopt. Van Elsland startte Bakker Bart in 1978 en verkocht de keten in 1999.
 
 

 

Reageer op dit artikel