nieuws

Bakkersconflict splijt Aalten

Nieuws

AALTEN – Dick Haverkamp is al tijden geleden gestopt met zijn bakkkerszaak. Rond oudjaar komt hij echter met een bakkraam in Aalten staan. Tot woede van de andere bakkers.

AALTEN – Dick Haverkamp is al tijden geleden gestopt met zijn bakkkerszaak. Rond oudjaar komt hij echter met een bakkraam in Aalten staan. Tot woede van de andere bakkers.

 

Dat meldt De Gelderlander. ‘Hij werkt onder de prijs, daar kunnen wij het niet voor maken. We moeten hier allemaal elke dag ons geld verdienen’, zegt Kasper Paul. Hij exploiteert de bakkerij recht tegenover de kraam van Haverkamp.
Kasper gaat klagen bij de gemeente over de vergunning voor de staanplaats van zijn concurrent. Die ziet zelf niet in waar alle ophef om draait. ‘Ik verkoop al vijftien jaar oliebollen. Ik heb heel normale prijzen en ga echt niet onder de prijs door’, zegt hij.
 

Reageer op dit artikel