nieuws

‘Bakkers werken niet efficient genoeg

Nieuws

Efficient werken is een must voor iedere (bakkers)onderneming. Maar wordt dat ook voldoende gedaan? Jan Buitelaar van Beko Advies en banketbakker Cor IJkelenstam menen van niet.

‘Bakkers werken niet efficient genoeg

Efficient werken is een must voor iedere (bakkers)onderneming. Maar wordt dat ook voldoende gedaan? Jan Buitelaar van Beko Advies en banketbakker Cor IJkelenstam menen van niet.
 

‘Maak je druk als het rustig is, dan heb je het rustig als het druk is’, dat is de gouden stelregel van Cor IJkelenstam, eigenaar van Banketbakkerij Tamminga en Verweij in Utrecht. Jan Buitelaar: ‘Uit de cijfers die wij als Beko Advies zien, blijkt dat veel bakkersbedrijven het moeten hebben van de laatste acht weken van het jaar. Dan wordt de winst gemaakt.’ IJkelenstam: ‘Ik begin met de productie van sinterklaas in augustus, dit om de piek in de laatste weken van het jaar weg te nemen. In december heb je de kans om omzet te maken, maar je moet er wel klaar voor zijn.’ (Voor het gehele artikel zie Bakkerswereld volgende week donderdag)
 

Reageer op dit artikel