nieuws

Bakkers naar finale Visa Retail Jaarprijs

Nieuws

BAKKERSWERELD – Hartog’s Volkorenbakkerij uit Amsterdam en Bakker Bart zijn door naar de finale voor de Retail Jaarprijs.

Bakkers naar finale Visa Retail Jaarprijs

BAKKERSWERELD – Hartog’s Volkorenbakkerij uit Amsterdam en Bakker Bart zijn door naar de finale voor de Retail Jaarprijs.
 

De twee bedrijven dingen mee naar de titels ‘Beste Zelfstandige Winkel’ en ‘Beste Winkelketen’ van Nederland. Banketbakkerij Mekking uit Bennekom heeft de finaleronde niet gehaald. Uit ruim tweehonderd inzendingen heeft een deskundige jury, bestaande uit vakmensen en consumenten, vier finalisten voor beide categorieën geselecteerd. Hartog’s Volkorenbakkerij dingt samen met City Lens/City Bril (Rotterdam), Romantovich Exclusief Slapen (Uden) en Roetgerink Mode (Enter) mee voor het predicaat: ‘Beste Zelfstandige Winkel’. Voor de titel ‘Beste Winkelketen’ moet Bakker Bart het opnemen tegen Jumbo Supermarkten, Riviera Maison en ICI Paris. De uitslag is op 31 oktober in Hilversum.
 

Reageer op dit artikel