nieuws

Bakkers genomineerd voor titel Beste winkel van Nederland

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakker Bart, Banketbakkerij Mekking uit Bennekom en Hartog’s Volkorenbakkerij uit Amsterdam gaan met nog achttien winkels door naar de tweede ronde van de verkiezing van de Beste Winkel van Nederland.

Bakkers genomineerd voor titel Beste winkel van Nederland

BAKKERSWERELD – Bakker Bart, Banketbakkerij Mekking uit Bennekom en Hartog’s Volkorenbakkerij uit Amsterdam gaan met nog achttien winkels door naar de tweede ronde van de verkiezing van de Beste Winkel van Nederland.
 

De andere geselecteerde kandidaten zijn: BCC, Bruna, City Lens / City Bril – Rotterdam, DA, Decorette, Fabert de Wit – Hellevoetsluis, VanHaren, Hornbach, Ici Paris, Jumbo, LinCHérie, Plantage Books & More – Breukelen, Rivièra Maison, Roetgerink Mode – Enter, Romantovich Exclusief Slapen – Uden, Six Shop, Smits Schoenen en Mode – Arnhem en T-Mobile. Onderzoeksbureau Multi-Value uit Valkenswaard gaat de eenentwintig kandidaten aan de tand voelen. Naast een winkelonderzoek, wordt het winkelende publiek geënquêteerd. Vervolgens worden door de jury drie winkels genomineerd voor de prijs van Beste Zelfstandige Winkel en drie voor Beste Winkelketen. De Retailprijs wordt voor de elfde keer gehouden. Vorig jaar wonnen de Hema en modewinkel Van Dijk uit Waalwijk. De winnaars van dit jaar worden bekendgemaakt op 31 oktober in Hilversum.
 

Reageer op dit artikel