nieuws

Bakkerij van der Kletersteeg doet dienst als stembureau

Nieuws

BAKKERSWERELD – Bakkerij van der Kletersteeg bood dinsdag 7 maart onderdak aan een mobiel stembureau. De bevolking van het dorpje Stoutenburg, onder de rook van Leusden, stemt al jaren in de bakkerij.

BAKKERSWERELD – Bakkerij van der Kletersteeg bood dinsdag 7 maart onderdak aan een mobiel stembureau. De bevolking van het dorpje Stoutenburg, onder de rook van Leusden, stemt al jaren in de bakkerij.
 

Het bedrijf is bijna het middelpunt van het dorp. Cor Horst, werkzaam bij Van der Kletersteeg: ‘We doen dit inderdaad al jaren. Een paar maanden voor de verkiezingen belt de ambtenaar altijd op of we het nog willen. Het stembureautje staat in de personeelsruimte, direct bij binnenkomst. Mensen hoeven niet de hele bakkerij door te lopen. Want dan zou het niet mogelijk zijn.’ Voor de circa tachtig stemmers die dinsdag opkwamen in Soutenburg maakte Van der Kletersteeg kleine paasstollen.
 

Reageer op dit artikel