nieuws

Bakkerij Mur viert eeuwfeest met Loosdrechts Sloeppie

Nieuws

BAKKERSWERELD – Een Loosdrechts Sloeppie. Met dit jubileumproduct begint Bakkerij Mur in Loosdrecht op 15 mei de viering van het eeuwfeest van de bakkerij.

Bakkerij Mur viert eeuwfeest met Loosdrechts Sloeppie

BAKKERSWERELD – Een Loosdrechts Sloeppie. Met dit jubileumproduct begint Bakkerij Mur in Loosdrecht op 15 mei de viering van het eeuwfeest van de bakkerij.
 

Een Loosdrecht Sloeppie (€ 4,95) is een cakeproduct in de vorm van een bootje. De onderkant bestaat uit een laagje koek, dan komt een laagje gele room met amandelspijs en dan cake met een bosvruchtenvulling. Het product wordt verpakt in een speciaal jubileumdoosje en voorzien van een vlaggetje met de naam van de bakkerij. De bakkerondernemers bedachten het product samen met Zeelandia en Havelaar verpakkingen. De zaak van Gea en Willem Mur aan de Oud Loosdrechtsedijk bestaat dit jaar honderd jaar. De eigenaren vieren het jubileum bewust in de zomerperiode. ‘We hebben hier veel toeristen. In de zomer is het hier tot wel twee keer zo druk als in de winter. Sommige zomergasten komen hier al twintig tot dertig jaar. Zij kunnen er nu ook van profiteren,’ zo vertelt eigenaresse Gea Mur. Tot en met september worden telkens acties gehouden. De start van het eeuwfeest wordt onder de aandacht gebracht met een twee pagina’s groot artikel in de lokale huis-aan-huis krant.
 

Reageer op dit artikel